Kunci Gitar Dan Lirik Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati Keren Mudah Di Pelajari - Chord Kode Syair

shares |


Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati


Lagu NDX A.K.A [feat PJR] -  Loro Ati

Pencarian : Lirik dan Kunci Gitar,Chord Gitar, Kunci Gitar Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati, Kumpulan Chord Gitar Lengkap, Kunci Gitar Terbaru, Koleksi Chord Gitar Lagu Hits Barat,Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati, Koleksi Kunci Gitar Lagu Indonesia Terbaru ,Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati.



Reff :
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh.. janjimu mung palsu
==> Kembali ke : Reff C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am www.bhelagu.com Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni
==> Kembali ke : Reff C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati
==> Kembali ke : Reff C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am www.bhelagu.com Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku
==> Kembali ke : Reff=================
Chord Originalnya
=================Reff : E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh.. janjimu mung palsu
==> Kembali ke : Reff E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m www.bhelagu.com F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni
==> Kembali ke : Reff E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati
==> Kembali ke : Reff E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B www.bhelagu.com E
mergone aku dijodokke wong tuoku
==> Kembali ke : Reff

Itulah Kunci Gitar Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati Yang saya share pada kali ini,Semoga Bermanfaat, Dan Jangan Lupa Ambil Juga Versi Video,Lagu Mp3, Dan Lirik Lagunya Nya Di Bawah ini !


Lihat Juga Versi :

Download Lagu



Download Video Klip

Related Posts

0 komentar:

Posting Komentar