Kunci Gitar Dan Lirik Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin Keren Mudah Di Pelajari - Chord Kode Syair

shares |


Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin


Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Pencarian : Lirik dan Kunci Gitar,Chord Gitar, Kunci Gitar Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin, Kumpulan Chord Gitar Lengkap, Kunci Gitar Terbaru, Koleksi Chord Gitar Lagu Hits Barat,Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin, Koleksi Kunci Gitar Lagu Indonesia Terbaru ,Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin.



Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Gm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene
Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki.. udu dolanan
D# F A#
loro atiku.. ra karuan
(*) D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti
[Chorus] :
Gm Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Gm www.panduin.com Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..
Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm www.panduin.com
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo.. atiku loro
==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)
Outro : Gm

Itulah Kunci Gitar Lagu NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin Yang saya share pada kali ini,Semoga Bermanfaat, Dan Jangan Lupa Ambil Juga Versi Video,Lagu Mp3, Dan Lirik Lagunya Nya Di Bawah ini !


Lihat Juga Versi :

Download Lagu



Download Video Klip

Related Posts

0 komentar:

Posting Komentar