Kunci Gitar Dan Lirik Lagu NDX A.K.A - Ikhlas - Chord Dasar Mudah Di Pelajari

shares |

Intro : Am Dm G Am
Am Dm G Am


Am Dm
trimo mundur timbang loro ati
G Am
tak oyako wong kono wis lali
Am Dm
pancen wis nasibku iki
G Am
nandur becik tukule kok dilarani
Am
wis tak cubo ikhlaske kowe lungo ro liyane
Dm
aku nengkene trimo mundur timbang loro atine
G
senajan ati iki wis kebacut tresno
Am
nanging aku kudu ngikhlaske kowe lungo
Am
mergo bondo kowe nggawe aku dadi loro
Dm
kowe lungo ro wong liyo tanpo kondo kondo
G
ora mikir tingkahmu kui gawe loro atiku
Am
abot rasane lek ku mikirke awakmu
Reff:
Dm
nangis aku isin
Am
senajan loro ing batin
E
aku lilo pisah kanti
Am
lahir batin..
Dm
tresno sing ngrembuyung
Am
saiki wis dadi garing
E
aku lilo pisah kanti
Am
lahir batin..
Am
janjimu mbiyen tresno sak lawase karo aku
Dm
nanging saiki kabeh omonganmu wis dadi awu
G
gedene janjimu kui yo mung kecu
Am
jare kowe tresno karo aku nanging opo saiki
Am
kowe ninggalke aku gawe gela gawe cidro
Dm
atiku ajur tenan kahanan uripku
G
mergo mikir pola sifatmu saben ndino mung
Am
kepikiran sliramu yo mung kowe le ono neng njero
Am
atiku nanging kowe saiki kowe ninggalke aku
Dm
tanpo sebab alasan dadi keputusanmu
G
tiwas aku tresno karo sliramu
Am
kowe malah gawe loro atiku yowes saiki tak
Am
ikhlaske kowe lungo adoh seko uripmu karo
Dm
wong liyo mergo kowe mung arep nguyak bondo
G
nek wis ulih langsung tok tinggal lungo
Am
aku yo mung ndongo mugo kowe iso lanjut tekan tuo
Reff:
Dm
nangis aku isin
Am
senajan loro ing batin
E
aku lilo pisah kanti
Am
lahir batin..
Dm
tresno sing ngrembuyung
Am
saiki wis dadi garing
E
aku lilo pisah kanti
Am
lahir batin..
Dm
nangis aku isin
Am
senajan loro ing batin
E
aku lilo pisah kanti
Am
lahir batin..
Dm
tresno sing ngrembuyung
Am
saiki wis dadi garing
E
aku lilo pisah kanti
Am Am
lahir batin..

Related Posts

0 komentar:

Posting Komentar