Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Suliana - Asmorodono (Feat. Rozy) - Lyric Chord GUitar Mudah Di pelajari Dasar Dan Original Chord

shares |

Chord Gitar ,Lirik Dan Kunci Gitar ,

Intro : Am Dm G C F Dm E A
Am Dm G C F Dm E..Am E


Am Dm
langit mendung sing dadi saksi
G C
trenyuh rasane nelongso ning ati
F Dm
naliko pupus tresno iki
E
ra ngiro wis nduwe ganti
Am -E
sliramu sing tak tresnani...
Am Dm
pancene abot nandang tresno
G C
naliko adoh jarak'e sliramu
F Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo
E
mergo kudu nompo
Am
jejodohan wong tuwo...
Int. Am Dm E Am E
Reff :
Am Dm
yo wis kudu tak lilakne
G C
yen pancen iki dalane
F Dm
sing apik kanggo tresnamu
E Am -E
mugo biso mulyo selawase..
Am Dm
senadyan aku nelongso
G C
nangis sak jeroning atiku
F Dm
tresno tak rewangi kanggo sliramu
E Am E
pungkase sing nyanding dudu aku..
*)
Am Dm
yen pancen iki salahku
G C
pangapuroku tulus atiku
F Dm
dadi pengiling crito sing tak tulis
E Am
lewat tembang asmorodono..
Musik : Am Dm G C F Dm E Am A
Dm G C F Dm E Am..E..
==Ulang dari awal..- Reff, *), Reff, *)
Outro : Am Dm E Am Am..

Related Posts

0 komentar:

Posting Komentar